Trött på höga elräkningar? Sänk dina energikostnader med ett smart styrsystem!

Efter en vinter med rekordhöga elpriser letar fler än någonsin efter sätt att spara pengar på sina energikostnader. Det enklaste sättet att hålla ned förbrukningen är att installera ett styrsystem som sköter det åt dig. Börja inte med att byta värmekälla – börja med att effektivisera. Dessutom får du både bättre inomhusklimat och full koll på elförbrukningen. Smart va?

 • Hur då?

  - Vår elektriker installerar styrenheten i ditt elskåp och placerar ut lämpliga sensorer som mäter temperatur, fukt och annat.

  - Systemet programmeras på plats för att maximera energibesparingen i din befintliga utrustning.

  - Inomhusklimatet blir bättre och uppvärmningen jämnare.

  - När du har full koll på förbrukningen är det lätt att jobba tillsammans med systemet för att spara ytterligare energi.

 •  Din elförbrukning?

  Dagens elförbrukning är både högre och mer komplicerad än vad den var för bara tio år sedan. Vi har mer avancerade uppvärmningssystem, fler elförbrukande apparater, och fler och fler har bilar som laddas med el. Vårt smarta AI-system är anpassat för att använda mer el när det är billigt, och mindre el när det är dyrt.

  Vår teknik är beprövad! Sedan starten för över 10 år sedan har vi över 600 fastigheter uppkopplade till vårt system. Årligen sparar våra kunder över 10 GWh med vårt system. Utvecklat i Sverige av oss på Onvo - en beprövad produkt anpassad efter svenska förhållanden.

  För mer information fyll i formuläret nedan.

Gärna en kostnadsfri offert tack!

Vänligen fyll i nedan info så kontakar vi dig så snart vi kan. Vi har högtryck på våra tjänster just nu men vi har som målsättning att återkomma till dig inom 7 dagar.
Vilken typ av fastighet har du? Boarea (kvadratmeter) Har du bundet elavtal? E-post Telefonnummer Skicka in