Lediga jobb

Bli en del av team-onvo

Vi utvecklar ett styrsystem som är en riktig game-changer för branchen. Systemet sparar energi och gör vardagen enklare för fastighetsägare. Vi har inget gammalt bagage och bakåtkompabiltet att ta hänsyn till.  Detta gör Nila OS till ett av det modernaste systemen på marknaden.  Låter detta intressant så sök gärna tjänsten nedan. Hittar du ingen tjänst som passar dig just nu så skicka gärna in en spontanansökan till dennis@onvo.se

Front-end Utvecklare, Javascript

Välkommen till Onvo, företaget som älskar att utmana dom stora jättarna med nytänkande och kreativa idéer. Vår ambition är att skapa världens bästa arbetsplats. Vill du ha ett arbete där vi verkligen bryr oss om dig så har du kommit rätt. Vi berömmer bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det bra?

Om rollen

Som programmerare ansvarar du för att utveckla befintliga applikationer såväl som att bygga nya från grunden. Eftersom vi är ett litet team så kommer ingen dag vara den andra lik vilket främjar kreativiteten. Du kommer tillhöra ett agilt team utan fasta roller. Vi är också väldigt lyhörda för nya idéer.

Du kommer se fram emot

  • Jobba i ett team med korta beslutsvägar

  • Utvecklas mot spännande tjänster inom Onvo

  • Arbeta i fina lokaler på Flygstaden i Halmstad, men du får också utrymme för ett flexibelt arbetssätt

  • Fasta timmar för träning på arbetstid

Mer om dig

För att lyckas hos oss så behöver du ha ett stort glöd och engagemang. Eftersom vi är i en tillväxtfas behöver vi en person som är engagerad och kan fatta egna beslut. Vi tror på frihet under ansvar där du gör det yttersta för att lyckas i ditt arbete. Vi tror också det är viktigt att du tycker om variation på din arbetsplats. Det kan finnas tillfällen där man behöver "rycka" in och svara på kundsamtal, skicka leveranser men även utföra andra vitala delar för att verksamheten ska fungera. Vi är måna om att man ställer upp för varandra vilket vi ser som en självklarhet för att lyckas. Som pogrammerare så uppmuntrar vi dig att tänka utanför boxen. Meriterande är Node.js men ännu mer meriterande är C-programmering.

Din ansökan

Vi ser väldigt mycket fram emot din ansökan och intervjuer kommer hållas löpande. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Vid frågor kring tjänsten så hör av dig till Dennis Vallin.

Just nu har vi inte behov av extern hjälp för rekrytering så kontakt kring detta undanbedes vänligt men bestämt.

Ansöker gör du genom att skicka in cv och personligt brev till dennis@onvo.se