Vår Vision

Onvo bygger inte produkter. Onvo bygger lösningar. Säkra, effektiva, enkla lösningar på 2020-talets utmaningar.

 

Vad, varför och hur?

Att ta fram ett helt nytt fastighetssystem görs inte över en natt. Kraven som ställs på ett modernt styrsystem är många - säkerhet, driftsäkerhet och enkelhet är saker som bara måste fungera. Utan kompromisser. I vårt utvecklingsarbete har vi därför funktionstestat allting om, och om, och om igen. Vänt och vridit på allt. Därför är vi extra stolta över vår slutprodukt.

Får vi bjuda på lite härligt nördigt snack?

Vårt system håller absolut högsta säkerhetsklass. Med inbyggda brandväggar, HTTPS, RSA och AES-kryptering från nod till nod. Det är ett molnbaserat system som även fungerar helt offline, utan att tumma på säkerheten. Integrationsmöjligheterna är många, likaså skalbarheten.

Slipp programinstallationer och krav på användarnas datorer och enheter. Det enda som behövs är en webbläsare för att använda och programmera systemet. Alla typer av enheter kan anslutas: såväl trådade och trådlösa medier. Programmera logik helt fritt från valfri enhet. Vi har dessutom sett till att både konfiguration och programmering är enkelt även för dig utan lång erfarenhet.

Vad kan du styra? I princip vad som helst. Värme, ventilation, belysning, bevattning eller maskiner. Vår snabba processering ger dig direkt styrning med väldigt låg latens.

Kvalitetskraven är mycket höga hos oss – för vi vet att du tänker likadant. Vårt system bygger på ett ramverk för IoT-enheter där ramverket knyter ihop både stora och små enheter med hög säkerhet. Användaren upplever ett enkelt, grafiskt webbgränssnitt med tillgång från hela världen, dygnet runt, årets alla dagar.

Onvo ger dig ett system utan problem med bakåtkompabilitet. Det är ett paket där säkerhet, användbarhet och hög effektivitet är garanterad. Välj Onvo för ett system att lita på.